joi, 24 martie 2011

Anatomia oculta a corpului omenesc!


Un trai rezonabil mentine armonia elementelor in corp. Cum se prevede o dizarmonie – elemente fragile sau predominante- trebuie luate masuri speciale in ce priveste hrana ca sa determine elementul sa revina la normal, sau cel putin sa-l influentam favorabil. Astfel exista o varietate de diete pentru diferite cazuri. In timpurile de demult apuse numeroase observatii au condus oamenii la aceste concluzii.
Daca tulburarea elementelor este vizibila, nu mai este o simpla lipsa a echilibrului ci este o boala, aceasta insemnand ca este nevoie de masuri mai drastice pentru a restabili armonia si a aduce corpul la functionarea normala. Toate metodele de vindecare cunoscute pana-n ziua de azi se bazeaza pe aceste principii. Nu voi vorbi despre aceste metode pentru ca in mare sunt cunoscute. Tratamentul naturist foloseste efectele termice precum baile, cataplasmele, ierburile si masajul. Doctorii alopati folosesc medicamente concentrate, care produc efecte corespunzatoare elementelor. Homeopatii utilizeaza diverse solutii concentrate, folosind contrastul elementelor conform principiului “Similia similibus curantur” pentru a atinge echilibrul a tot ce pune in pericol legea polaritatii. Electro-homeopatii influenteaza direct fluidele electrice si magnetice pentru a echilibra dezordinea elementelor, in functie de boala, printr-o intarire potrivita a acestor fluide.
Fiecare metoda are ca scop reinstaurarea echilibrului. Studiind aceste influente in corp, magnetizatorul are mult mai multe sanse sa influenteze corpul cu puterile sale, in special daca este capabil sa manuiasca constient fluidul electric si magnetic din el, sa-l amplifice si sa-l transfere in partea corpului care este in dezechilibru. In partea practica este un capitol special dedicat acestui subiect.
Pana acum am specificat functiile corpului. Dar fiecare parte a corpului este deasemenea in analogie cu elementele, fiind influentate de un anumit element cu polaritatea corespunzatoare. E extrem de interesant faptul ca in aceasta lucrare inginereasca care este corpul omenesc, unele organe, din interior spre exterior poseda fluid electric iar din exterior spre interior manifesta fluidul magnetic si care influenteaza armonios functionarea intregului organism. In alte organe procesul are loc invers. Aceasta cunoastere a emenatilor de polaritate se numeste in stiinta hermetica “anatomia oculta a corpului” si cunoasterea ei e extrem de importanta pentru orice adept care vrea sa-si cunoasca si sa-si controleze corpul.
Prin urmare voi descrie aceasta anatomie oculta respectand fluidul electric si magnetic, sfera de actiune pozitiva si negativa a acestora. Aceste argumente va duce magnetizatorul spre mari avantaje deoarece va trata acele parti ale corpului cu fluid electric sau magnetic, in functie de esenta bolii. Dar aceste cunostinte deasemenea va ajuta foarte mult pe oricine e interesat de ele.
Capul: fata este electrica, spatele capului si partea dreapta sunt magnetice, partea stanga si mijlocul sunt electrice.
Ochii: in fata si in fundal neutru, partea drepta si stanga electrica, in interior
magnetici.
Urechile: fata, spatele si interiorul sunt neutre, dreapta magnetic, stanga electric
Gura si limba: fata si spatele neutre, partile laterale neutre, interiorul magnetic.
Gatul: fata, spatele si parte dreapta magnetice, partea stanga si interiorul sunt electrice.
Pieptul: fata electromagnetica, spatele electric, partea dreapta si interiorul sunt neutre, partea stanga electrica.
Abdomenul: fata electrica, spatele si dreapta magnetice, partea stanga electrica, interiorul e magnetic.
Mainile: fata si spatele neutre, parte dreapta magnetica, stanga electrica, interiorul neutru.
Degetele (la ambele maini): fata, spatele si-n interior neutre, partea dreapta este electrica, partea stanga deasemenea electrica.
Picioarele: fata, spate si interior neutre, partea dreapta magnetica, partea stanga electrica.
Organele genitale la barbati: fata electrica, in spate si-n partile laterale neutre, in interior magnetic.
Organele genitale la femei: in fata magnetic, spatele si partile laterale neutre, interiorul electric.
Ultima vertebra si anusul – in fata, spate si partile laterale neutre, interiorul este magnetic.
Cunoasterea acestor elemente de anatomie oculta si a cheii magnetului tetrapolar, permite adeptului sa caute si alte analogii, daca doreste. Alchimistul va recunoaste in corpul uman reprezentarea adevaratului Athanor (n.t-vasul/recipientul alchimic de combustie, preparare) in care alchimistul perfect lucreaza in Marea Opera sau prepararea Pietrei Filosofale.

Sursa: Initiere in Hermetism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu